Ångerrätt:
Du har rätt att returnera varor i obruten förpackning och oanvänt skick inom 14 dagar efter att du mottagit varorna. Köparen står för alla kostnader och besörjer tillräckligt skydd i form av emballage och förpackningssätt för returen. Försäljningspriset vid köptillfället av produkten erhålls när varan är mottagen.

Du har ingen ångerrätt på begagnade eller varor med nedsatta priser

Byte av vara:
Vill du byta något så kontakta oss. Efter att du hämtat ut varan på posten gäller 14 dagars öppet köp. Du får dock själv bekosta portot för att returnera varan. Som regel betalar du själv nytt postförskott för varje byte.

Vi förbehåller oss rätten att debitera Dig kostnaderna för returfrakt, samt expeditionskostnad på 100 kronor, för ej utlösta brev/paket.

Risk:
Risken för skada och bortfall av varor är förpassad till kunden i samma stund som varorna lämnar lagret eller är överlämnade till transportör som ansvarar för leverans.

Om skador uppstår vid transport så måste kund rapportera skadan direkt till transportör eller ansvarig utlämnare.

Garanti:
Om levererade produkter är defekta genom tillverkning eller materialfel så kommer EHR Motor att reparera eller ersätta produkten.

Uppenbara fel måste registreras av kunden direkt. Skadade produkter måste vara i samma skick som vid upptäckten av skadan och så förbli tills att säljaren har inspekterat produkten. Ändring eller påverkan av något slag på produkten är otillåten och resulterar i annullering av garantin. 

Så där...
Välkommen med din beställning!